Banyo Tasarım Önerisi - 2 - Banyonline

Banyo Tasarım Önerisi - 2

Keşmekeş bir trafik, bütün gün süren toplantılar, uzun telefon görüşmeleri, hazırlanan raporlar… Yoğun bir günün ardından kendimizi banyoya atmak en büyük terapilerden biri. Hem vücudun hem de ruhun detoksu için… Kendinizi şımartmak, konforu ve estetiği ön planda tutmak için banyoların en büyük vurgusunu sağlayan da küvetler. Eğlence, heyecan, konfor ve huzur için banyonuzu yenilemek ya da yeni evinizin yeni banyosunu yapmak istiyorsanız..
Öncelikle ayaklı modellerden başlayalım. Yüzyıllardır kullanılan küvetin en eski ve en basit şeklidir ayaklı küvetler. Genellikle porselen, akrilik, dökme demir veya çelikten üretilir. Günümüzde modern şekilleriyle de karşımıza çıkan ayaklı küvetler, banyolarda lükse vurgu yapar. Musluk genel olarak küvetin üzerine monte edilir ya da duvara monte edilerek çözüm sağlanır. Banyoyu bir yaşam alanıymış hissi veren ayaklı küvetlerin yanında kullanacağınız oturma alanı ile de bütünleştirebilirsiniz.
Küvetlerin başka bir modeli de taş ya da ahşap kaplı gömülü küvetlerdir. Duvara bitişik ya da bağımsız olarak konumlandırılan bu küvetlerde bir mobilya hissi yaratılır. Zeminden aşağıya da kullanılabilir. Geniş etrafı hem musluk hem de aksesuarlar için alan olarak kullanılır.
Eğer küvetinizin bir havuz ya da masaj olarak kullanmak isterseniz de jakuzili küvetler emrinize amade. Masajlı yüzme havuzlarının basitleştirilmiş şekliyle karşımıza çıkan jakuziler, teknolojinin imkanlarından oldukça cömert bir şekilde faydalanıyor. Tasarımcılar, banyolarında SPA keyfi yaşamak isteyenler için pek çok alternatif sunuyor.
Banyonun en önemli odak noktasını oluşturan küvet modelinize karar verdikten sonra aksesuarlar, lavabo ve klozete karar vermek daha doğru olacaktır. Nasıl bir banyo sizi mutlu eder, cevabının ilk verilmesi gereken en önemli soru…
Bloga dön

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.