Mutfak Tasarım Önerisi - 2 - Banyonline

Mutfak Tasarım Önerisi - 2

Günümüzde mutfak, artık sadece yemek pişirme ve yemek yeme yeri değildir. Sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz ve yeni tarifler deneyebileceğiniz önemli bir mekandır.Bu nedenle de mutfağınızın dekorasyonunda gözünü yormayacak, sıkılmadan hoş saatler geçirebileceğiniz renk ve tasarımlar tercih etmelisiniz.

Belki de siyah renk, mutfağın için en son tercih edeceğiniz renk olabilir. Fakat uygun renklerle birlikte tercih ettiğinizde, çok hoş duracaktır. Burada en çok dikkat edeceğiniz konu, mutfağının aydınlığıdır. Tabi ki çok küçük mutfaklarda siyah biraz iç karartıcı olabilir. Ama geniş ve aydınlık mutfaklarda bu rengi rahatça kullanabilirsiniz.

Siyahı tercih ettiğinde bu rengin yumuşatılması için açık ve canlı renklere ağırlık vermelisiniz. Siyahın bir özelliği de, öne çıkmasını istediğiniz objeleri görünür kılmasıdır. Siyahı hemen hemen her renkle kullanabilirsiniz.

Siyah ve Ahşabın Zıt Uyumu
Siyah renk ahşap ile zıtlıktan doğan bir uyuma sahiptir. Modern bir mutfak hayal ediyorsanız, tercihinizi bu ikiliden yana kullanabilirsiniz. Tabi burada kullanacağınız ahşap tonları da önemli. Dolaplarınızda siyah renk tercih edecekseniz, kullanacağınız ahşabın tonlarını daha açık seçmelisiniz. Bu, mutfağınızın daha geniş ve aydınlık görünmesini sağlar. Ahşap, mutfağınıza doğallık kazandırırken, siyah da daha modern görünmesini sağlar.
Bloga dön

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.