Mutfak Tasarım Önerisi - 3 - Banyonline

Mutfak Tasarım Önerisi - 3

Siyah mutfak dekorasyonu mutfak genelinde siyah ve tonlarının hakim olduğu, trendi daima geçerliliğini koruyan cesur bir dekorasyon türüdür. Cesur, özgün, modern biriyseniz ve zarif, sofistike ortamları tercih ediyorsanız, siyah mutfak dekorasyonu tam size göre. Siyah renk, ölçülü ve nötr, diğer renklerle kombinasyon halinde kullanılabilir veya hatta ortamda tek başına kullanılabilir.
Siyah bir mutfak dekoru için adım atma düşünceniz varsa dikkatli olmalısınız. Özen göstermeniz gereken nokta, mekanın parlaklığı ve boyutuyla ilgilidir. Siyah, ışığı emme özelliğine sahiptir, böylece alan hissini azaltır. Ortamın doğru aydınlatılması ile bu sorun çözülebilir. Eğer mutfağınızda pencere varsa gün ışığından faydalanmanız doğru olacaktır. Akşam aydınlatmasında ise yönlendirilmiş ışıklar ile yapay aydınlatmalara göz atabilirsiniz.
Siyah Mutfak Dekoru Renk Kombinasyonları
Siyah mutfak dekorasyonu renk kombinasyonları arasında öne çıkanlar; beyaz, ahşap renkleri, mavi, turkuaz sarısı, gri ve kırmızı renklerdir. Siyah ve canlı renklerle yapılacak renk kombinasyonu, rahat, gayri resmi, çarpıcı, modern ve kişilik dolu bir dekor arayanlar için idealdir. Siyah renk mat ve parlak renk tonları ile hemen her renge uyum sağlayabilmektedir.
Bloga dön

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.